Sale!

12 PCS NEOFLAM COOKWARE SET

RM450.00 RM400.00

Category:

Description

SET PERIUK NEOFLAM (KOREA)
STOCKPOT WITH ALUMINIUM LID 20CM,24CM DAN 28CM. -SHALLOW CASSEROLE 28CM -FRY PAN 24CM -FREE SILIKON GLOVES -MATERIAL FROM DIE CASTING ALUMINIUM LID
PREMIUM GRANITE COOKWARE
Boleh masak di pelbagai jenis cooktop dapur seperti gas dapur, induction, electric atau ceramic, kayu ke, masak guna arang pun boleh.
Tidak melekat, tidak mudah hangus
Boleh cuci guna semua jenis pencuci pinggan
Masak gerenti tak lekat. Kalau lepas masak sambal udang, then nak masak asam pedas lap guna tisu muka n lap je. Terus dia bersih sebersih2 nya. tak payah basuh pun boleh. Just lap je. Kalau goreng ikan ke ayam memang takde baki2 terlekat tu langsung.
2 in1. Lepas masak terus boleh hidang guna periuk ya hen hidang balik.
LEBIH CEPAT MASAK COMPARE PERIUK BIASA. Cepat panas. Boleh buat experiment n compare periuk ni dgn periuk lain dan tengok periuk granite ni lagi cepat masak.
Even guna api kecik pun still cepat n maintan panas. Periuk granite penyerap haba yang hebat
KUKUH, proses pembuatan samada die casting atau forge
Tahan Calar/retak. Tak manja mcm jenis non stick yang lain.

SPECIFICATION Material:
Luaran: Reinforced Aluminium Heavy Duty (tahan lebih lama dan tahan lasak)

dalaman: Food-Grade Granite Coating
Full Glass lead
Tapak : cast super capsuled aluminium base untuk superior heat distribution & retention
Food-grade & BPA-free

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Back to Top